luni, 13 iulie 2009

When you can live forever, what do you live for? (Twilight)

Un film deosebit, o poveste superba. Un preview..



Dupa cum spune si Kristin: cei doi nu vorbesc prea mult in timpul filmului, dar au fost niste momente deosebite, mai ales cand masina aproape a omorat-o, iar el a oprit-o. Cuvintele sunt de prisos. E ideal sa te poti intelege din priviri, sa poti exprima ce simti numai din priviri, fara sa fie nevoie de cuvinte. E "ceva" fantastic intre cei doi... Cat de mult pot sa tina unul la celalalt; Cat de multa incredere pot avea reciproc... Sunt in stare de orice numai sa-l apere pe celalalt, sa fie impreuna...


M-a convins: voi citi si cartile.
Ps: "Only a vampire can love you forever!" O fi adevarat? Chiar daca am considera "forever" = aceasta viata?

Iar melodia "Leave Out All The Rest" (Linkin Park) e absolut superba...



Si niste curiozitati: 10 lucruri pe care trebuie sa le stii despre Twilight

8 comentarii:

Eu spunea...

Si nu i-a baut sangele pana la urma?
Asta da lucru extraordinar, sa-ti invingi pornirile firii tale ca sa nu ii faci rau celuilalt.

Ramona Aștefănesei spunea...

Nu a "convertit-o", nu i-a facut rau, dar a muscat-o sa-i scoata veninul c-o muscase un alt vampir, dintr-un alt clan.
Oricum... ea isi dorea sa o muste ca sa poata fi impreuna o vesnicie. (probabil se va intampla in urmatoarea parte)

Celia spunea...

Putini vampiri de-astia ideali, indragostiti pana in varful urechilor si mai departe... chiar si oameni, sunt curioasa la vampiri... asa..in vesnicia lor nu apare plictiseala in cuplu? ;)) pana la urma tot o "gusta", va zic eu :)) pana la urma se musca din fructul oprit... o stim din scriptura ;)

Ramona Aștefănesei spunea...

Stii Celia? Se spune despre multe fapte: "asa ceva nu se intampla decat in filme; viata reala e alta". Atunci filmele ce-or fi? O idealizare a faptelor din viata de zi cu zi?
Pe de alta parte .. mai sunt filme inspirate din realitate... dar si unele dintre acestea au "happy ending". Si atunci? Ce e realitate si ce e fantezie, film?

Ramona Aștefănesei spunea...

Iar in ceea ce privese acea dragoste din vampiri sau alte "specii"... chiar daca vor fi pe veci impreuna, nu se vor plictisi pentru ca e dragoste adevarata, adica "suflete pereche" si in acest caz nu se poate sa te plictisesti. (iar daca mai ai si niste abilitati supranaturale... atunci e si mai si :D )
Dragoste adevarata ce ma indoiesc ca mai exista in ziua de azi... 8-|

Celia spunea...

E frumos si chiar sanatos uneori sa crezi in astfel de idealuri, care cred ca pot aparea, insa sunt rezervata n privinta iubirii, nu am vazut nici un mos cu baba lui sa zica, "am fost cei mai fericiti si inca ne iubim la nebunie",,,imi pare rau

Ramona Aștefănesei spunea...

Sunt rare asemenea 'specimene', dar mai sunt... Nu ai vazut niciodata un mosulet cumparand o floare pentru sotia lui? :)
Am zis... nu mai exista totusi 'dragoste adevarata' ... din pacate...
Si sa stii ca nu e bine sa ai asemenea idealuri... sfarsesti prin autocondamnare la singuratate... :)

Celia spunea...

:) nu prea am vazut...poate daca era a doua casatorie, insa am vazut o gramada de regrete si suferinta, ai dreptate insa speranta moare ultima si daca nici idealuri nu am avea, la ce ne-am putea raporta?